Alles is liefde in 2017

Hier vind u meer info over onze Valentijn acts.

Alles is Liefde

Een doldwaze hartenclub die pure liefde en vrolijkheid verspreidt in een hartverwarmende performance. Laat u verleiden. Vanaf 2 tot 7 spelers, ook in uitvoering met steltenlopers

Cupido

Natuurlijk mét pijl en boog en als levend standbeeld weet zij door haar ondeugende blikken menig hart te raken.Solo en duo mogelijk.

Alles is liefde Cupido

Red Sweethearts

Passie op stelten. Zij betoveren het publiek met hun prachtige verschijning en laten uw hart sneller kloppen.

De Zingende Boeketten

Zij brengen in volledig bloemendecor vrolijke, romantische en dwaze flower-power songs. Zeg het met bloemen!

Red Sweethearts De Zingende Boeketten

Lotus Ladies

Over bloemetjes en bijtjes. Deze steltenbloemen delen hun vreugde met u. Hoor de muziek en zie ze dansen. Sierlijk en betoverend zetten ze elk evenement in bloei. Van 1 tot 4 spelers.

Broken Hearts

Deze twee hartenhelften zijn samen een perfecte match. Met liefde brengen zij mensen met elkaar in gesprek. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?
Ze stellen de twee aan elkaar voor en wat blijkt: hun hartenhelften passen precies in elkaar! Een liefdesmatch!

Lotus Ladies Broken Hearts

Singing Telegram

Een liefdeslied : speciaal gemaakt voor u en over uw geliefde. Als gezongen telegram met plezier en verve gebracht door Marcelle-The Singing Telegram.
Een muzikale ode mét boodschap die u éénmaal meegemaakt moet hebben om nooit meer te vergeten.

Duo Valentine

"You are my Valentine" en 100 andere romantische melodieën die u bijna vergeten was voor u gespeeld door uw muzikale Valentijns-duo.

Singing Telegram Duo Valentine

Duo Bakboord

Mobiel, akoestisch duo met zang/accordeon/contrabas in zeemanskostuum en speciaal repertoire.Ver buitengaats loeren vele gevaren.
Niet zelden vind een matroos zijn zeemansgraf ver van de kade waar zijn liefje vergeefs op hem staat te wachten. Duo Bakboord garandeert minimaal een slachtoffer der hartstocht per lied en een bijzonder hoog meezinggehalte.

De Valentijns-troubadour

Onze Valentijns-troubadour(s) presenteren mobiel en akoestisch met zang en accordeon prachtige chansons en liefdesliedjes.

Duo Bakboord De Valentijns-troubadourVraag ook naar: de Hartenvrouw, het Valentijns-Looporkest, Tarot met Liefde door Mme. Sonali en duo Hartveroverend

De Hartenvrouw Het Valentijns-Looporkest Tarot met Liefde door Mme. Sonali duo HartveroverendArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContactFacebook

logo