Stiltlife

In de stelten-acts  van Stiltlife komen zang, muziek, beweging en mime samen. Stiltlife combineert schoonheid met karakter, visuele impact met humor en verbazing met interactiviteit.

Angel & Demon
Ook de Duivel dwaalt rond met Kerstmis en in de winter. En dan ... eindelijk! Hij ontmoet zijn vlammende engel. Vuur!! Een duivelse choreografie en fladderende engelen-vleugels in een vreugdevolle, mobiele spektakel-vuuract.

DemonAngel

Naranja
Fris fruitig vrolijk, zoet sappig en een tikkeltje zuur, speels ondeugend en verleidelijk sensueel, kleurig energiek en uitpuilend van speelvreugde, feestelijk geurend naar zomerse sinaasappels, dat is: Naranja!
De sinaasappel verkoopster heeft haar beste jurk aangetrokken, want vandaag heeft ze heel speciale sinaasappels in de aanbieding. Ze heeft er twee bij zich van haar teelt "Orange de Luxe" waar ze eeuwen aan gewerkt heeft. Het resultaat mag er zijn: een sinaasappelsoort van wel 1 m 70 cm doorsnee! Wie biedt er meer? Van buiten rond een vrolijk, maar wacht tot dat ie - eenmaal verkocht -  zijn sinaasappelschil opent. Van binnen verrast deze speciale teelt met de sensualiteit van supersized fruit!

Stiltlife - Naranja

Child of Light
Net gearriveerd op aarde is COL , CHILD of LIGHT, de fonkelnieuwe lichtprinses uit de ruimte.
Een ongeėvenaarde high tech LED -steltenact als mobiele lichtperformance en levend kunstwerk ineen. Zij brengt u licht, vreugde, grenzeloze verbazing en een explosieve lichtshow bomvol digitale technologie. Na de finale blijft alleen haar grote hart rood knipperend achter.

Eerste Prijs in Techno-art 2016 (WAAH! Wearable Art Awards Holland) Publieksprijs 2016 (WAAH! Wearable Art Awards Holland)

Guide of Light
De gloednieuwe Guide of Light is een hightech walkact, een mobiele licht-performance en een altijd vrolijk en ondeugend spelende reus ineen!
Een bron van licht komt op u af en schijnt plotseling in stralend blauw. Een reus met vriendelijk stralende ogen. Een licht-performance die zijn hoogtepunt vindt in een vuurwerk van flitslichten op muziek. Terwijl u met uw ogen naknippert in het donker lonkt alleen nog een rood oplichtend, kloppend hart u toe. De vriendelijke reus schudt uw hand en zegt: "goed je te zien!"

Zijn naam is SchnaKK, hij komt van Pluto, en is reuzebenieuwd naar aardse mensen en dol op de kleine versie, alle kinderen, die hij in hun eigen taal toespreekt.
De Guide of Light draagt een kostuum met honderden LED-lichten, aangestuurd door een kleine computer in de helm van de reus. Als vriendelijke wezentjes klampen de lichten zich stevig vast aan zijn pak. Uw wens, thema, kleur of atmosfeer is allemaal programmeerbaar. Spectaculaire technologie- maar uiteindelijk gaat het om de grenzeloze vreugde die de Guide of Light uitstraalt. Een fonkelende act met WOW-factor!

Guide of Light is een creatie van Stiltlife en Spectro Productions i.s.m. Brian Reardon en gesponsord door Dutchband.

Guide of Light

De lumineuze Engel
Met heldere stem zingt de Engel een romantisch lied. Zij verlicht uw straten en pleinen én uw publiek. Met haar uitgespreide ragfijne vleugels beweegt zij bijna tijdloos en zwevend, als een engel ....! Met een vrolijke glimlach, spreekt ze uw gasten aan en als ze onvoorzien onder haar vleugels terechtkomen verrast de Engel ze met haar liefdevolle en vrolijke boodschap.

De Engel draagt een verlicht kostuum waarin 10 meter flexibele LED-verlichting is verwerkt. Ze is al al van verre zichtbaar. Haar tule sluiers lichten op, waardoor de indruk van stralende nevel ontstaat. Een verbluffend poëtisch beeld.

De engel is solo, duo of als trio en in combinatie met een mobiele geluidsinstallatie te boeken. Rond de kerst met kerstrepertoire. Er is ook een gouden Engel!

De lumineuze Engel: http://www.youtube.com/watch?v=bDGR9zh0aBk

De lumineuze Kerstengel: https://youtu.be/zQhv_q18zSI


                                                                                                                                                                                                                 Foto rechts: Kasper Vogelzang

De Re-Cyclists
Het eerste werkelijk duurzame entertainment in Nederland! Gegarandeerd energie-neutraal! De Re-Cyclists stralen onverwachte schoonheid uit. Hun opzienbarende kostuums zijn gemaakt van wat wij achteloos weggooien: bierblikjes, plastic tassen, kapotte fietsbanden en zelfs de binnenbanden van tractors en vrachtwagens.
We horen ze al van ver aankomen met hun swingende Re-Cycle Song als zij zoekend naar afval rondtrekken. Elke keer slagen zij er in de kinderen én ouders over te halen deel te nemen aa de vrolijke Re-Cycle Afvalrace. Wie wint wordt gekroond tot de nieuwe Re-Cycle Koning of Koningin en maakt, getrokken door de Re-Cyclists, een ereronde op de mobiele troon over het terrein. Gebracht met veel humor leveren zij het bewijs: Recycling is leuk!

Stiltlife Re-CyclistsStiltlife - Re-CylistsStiltlife Re-Cyclists

Re-Cyclists - Re-Design
Onder de naam Re-Design maakt Stiltlife spectaculaire kostuums en ludieke theater-acts met materialen waarmee uw bedrijf dagelijks te maken heeft.
Voor beurzen maakt Stiltlife een unieke Re-Design theater-act om de bezoekers naar uw stand te lokken.
U kunt met de Re-Design creaties de entree of etalage van uw zaak aankleden.
Re-Design kan ook als beeld gebruikt worden in reclame-uitingen als posters,  flyers of op uw website.
“De costum-made theater-act van Stiltlife voor onze beurs (...) was een groot succes. Onze toekomstige klanten kwamen met een glimlach op hun gezicht naar onze stand toe. “, René Broeders SWOP

Re-Cyclists Workshop
Tijdens de Re-Cyclists Workshop maken 5 tot 20 deelnemers op een speelse manier kleding en mooie mode-accessoires van gerecycled materiaal.
Alles is mogelijk: iets namaken of uw eigen ideeën en stijlen vertalen naar een kledingstuk of sieraad. Van klassiek tot superhip, van stoer tot chique. Zo kunt u heerlijk creatief bezig zijn en (weer eens) beleven hoe leuk dit is!

Prometheus - Vuurwalkact
Prometheus is moe, hongerig, en steenkoud. Een eeuwigheid heeft hij met z’n opgebrande fakkel de hele omgeving afgezocht naar vuur. Hij vraagt het aan elke passant. En dan ... eindelijk! Vuur!! Maar lang niet warm genoeg. Totdat Prometheus zijn vlammende engel ontmoet en vleugels krijgt.
Een vurige choreografie van fladderende vleuges spectaculair verlicht door heet vuur. Een vreugdevol, vurig spektakel met kippenvel.
Een bijzondere, nog niet eerder vertoonde vuuract als mobiele act, als intermezzo of als spectaculaire openings- of finaleact op muziek.

     

     


Meer steltenacts vind je op www.steltentheater.com
 

ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContact