We hebben méér dan tachtig verschillende steltenacts. Ze zijn verrassend, kleurrijk, fantasievol, futuristisch of juist realistisch, maar het is altijd: theater op hoog niveau! Op deze pagina vindt u een keuze uit ons uitgebreide aanbod. Voor een totaaloverzicht kijkt u op steltentheater.com

Lotus Ladies
Gracieus, kleurrijk en oogverblindend mooi zijn de Lotus Ladies. Soms gaan de bloemetjes zelfs open.

lotus ladiesRainbow FolksRainbow FolksRainbow Folks

Rainbow Folks
Het lijkt wel een droom, maar ze bestaan echt! De Rainbow Folks, met hun prachtige kostuums, ze dansen, maken muziek (didgeridoo), spelen met luchtbellen en lichten op in het donker.

Levende Bomen
Deze spectaculaire steltenact prikkelt de fantasie. De levende Bomen zijn het bos, maar ook de bewoners die zich tussen de blaadjes schuil houden. De bruisende vitaliteit van deze steltenbomen kan aangevuld worden met een Groene Fee als mobiele dj op korte stelten.

Levende bomen closelotus ladieslevende bomen op superhoge steltenFabulous Fish

Fabulous Fish
Een konininginnevis schittert goud, oranje en roze. Haar vinnen dansen in de wind als ware zij onder water. Onder haar hoede zwemmen twee clownvisjes mee. Zij doen van alles om haar aandacht en goedkeuring te krijgen. Dat leidt tot onverwachte en komische situaties.
Optioneel zijn de roze Waterdraakjes er bij te boeken. Zij maken grote zeepbellen of omlijsten de act met golvende vlaggen.
De roze Waterdraakjes kunnen ook met mobiel muzieksysteem worden uitgerust.

Le Dame e La Serva
Maak plaats voor dit hoge bezoek. Graag laten deze dames hun prachtige deinende rokken bewonderen maar het liefste hebben de dames dat u een diepe buiging voor ze maakt, ze doen namelijk vreselijk uit de hoogte. Hun arme dienster ondervindt dit aan den lijve. Het lijkt wel of ze het een genoegen vinden om haar te kleineren en laten haar voor het minste of geringste opdraven. Laat de bode echt zomaar alles over haar kant gaan?

Le Dame La ServaLe DameIJskoninginnen met muzikantenIJskoninginnen ook in de zomer!WinterprinsesRode Dame

IJskoninginnen
Deze prachtige witte lichtgevende verschijningen op stelten maken iets speciaals van iedere kerstbijeenkomst. Deze winter zijn de IJskoninginnen ook te boeken met kerstmuzikanten!

Winterprinses en Rode Dame
De charmante Winterprinses torent in een prachtige ijswitte golvende jurk hoog boven iedereen uit op haar stelten. Maar de temperatuur daalt niet wanneer zij haar entree maakt, integendeel! Samen met haar evengrote vrolijke rode Kerstzus zorgt zij voor een gezellige wintersfeer zowel binnen als buiten

Creatures of Nature
Creatures of Nature is een groep bewegende flora- en faunafiguren van Heart of Diamond die ingezet kunnen worden bij parades, festivals, special events en educatieve projecten. Het bijzondere van deze exclusieve insectenkostuums is dat ze natuurgetrouw en met de hand zijn gemaakt, tot op het kleinste detail nauwkeurig. De indrukwekkende sprinkhaan en Libelle torenen erboven uit met een hoogte én een spanwijdte van drie meter. De sympathieke zwerm loopt, fladdert en kruipt door straten, pleinen en parken maar deinst er ook niet voor terug om een theater of een zaal binnen te gaan. Creatures of Nature bestaan uit: Sprinkhanen (2), Vilnders (2), Libelle (1) en Spin (1).

VlindersSprinkhanen in RosariumLibelle

Creatures of the Sea
Creatures of the Sea is een groep bewegende zee-figuren van Heart of Diamond die ingezet kunnen worden bij parades, festivals, special events en educatieve projecten. Bijzonder is de Queen of the Sea met haar prachtige zwevende luchtbellen. Queen of the Sea en Lady Sea Anemone.

De Familie Vestdijk
In 'De Familie Vestdijk' kijken we naar vader, moeder, zoontje Bartje en baby Saartje in de kinderwagen en herleven we de veilige jaren vijftig.

High Society Sisters
Deze verwende flamboyante dames hebben het hoogste woord........
Op feestjes houden zij van charmeren, amuseren en bekommentariëren.
Een moeserende stelten animatie voor iedereen die geprikkeld wil worden door dit bonte gezelschap.

Familie VestdijkHigh Society SistersThe ElementsGeisha's

The Elements
Vier godinnen, vier elementen.
Een spectaculaire dansvoorstelling op stelten gecombineerd met bewegende beeldprojecties.
De op maat gemaakte muziek in combinatie met de projecties en de danschoreografie, maakt de voorstelling tot een magisch visueel schouwspel.

Geisha's
3 meter hoge geisha’s in prachtige zijden kimono’s, wandelen met hun waaiers door het publiek. Zowel solo als duo. Zeer geschikt voor grote evenementen met een oosters tintje.

Entrée Royale
In 'Entrée Royale' verwelkomen twee carnavalesk geklede muzikanten en een kleurrijke, vrouwelijke diva op stelten, u en uw gasten op muzikale en theatrale wijze, tijdens uw feest of bij welke gelegenheid dan ook. Er wordt gedanst, gezongen en geflaneerd. Kortom, 'Entrée Royale' geeft ieder feest letterlijk en figuurlijk extra kleur.

Black Barbarella
Zij is zeer stoer, erg Dominant, Dierlijk, Sterk en lekker Sexy. Deze act is met theatrale muziek op cd. Black Barbarella kan gecombineerd worden met de Virgin White Angelz of de Vuurdanseressen

Entree RoyaleBlack BarbarellaChina Diva & SamuraiCosmic GirlsSpace Butterfly

China Diva & Samurai
Met haar prachtige waaiervleugels danst zij op één meter hoge stelten. Op zeer sensuele wijze bespeelt zij het publiek. Zij wordt beschermd door twee stoere Samurai op stelten. Deze originele act wordt bovendien versterkt met authentieke Chinese muziek die verborgen zit in het kostuum.

Cosmic Girls
In uitdagend rood, mysterieus goud, puntig puur stoer en vrouwelijk zwieren ze op hun zeer hoge stelten over onze wereld! De Cosmic Girls!

Space Butterfly
Zijn ze wel van deze planeet? Zijn het vlinders? Of buitenaardse wezens? Spannende muziek zwelt op...
Ze dansen op hun hoge stelten!

AeromaniacsDinky Dino's

‘Cyclotron
Een spectaculaire act op springstelten. Deze manga robots met al hun gadgets en geluidseffecten zijn niet alleen ongelooflijk snel, maar kunnen ook meer dan een meter hoog springen!

Dinky Dino's
De ‘Dinky Dino’s’ op 2 en 4 stelten zijn vriendelijke, kleurrijke dinosaurussen. Ze bewegen zo realistisch dat het lijkt of prehistorisch leven is teruggekeerd.

Aeromaniacs
Op zoek naar een nieuwe planeet zijn de Aeromaniacs hier neergedaald. Vorsend kijken ze rond naar wat de aarde hen te bieden heeft.

Meer steltenacts vind je op: www.steltentheater.com

Steltentheater.com

 


 

 

ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContact

 

 

262px