Boatpeople
Twee matrozen zoeken hun admiraal. Met een verrekijker waaraan de admiraal hangt zoeken te tevergeefs zijn positie op. De tweede, gewapend met een megafoon, zoekt mee. Ze verplaatsen zich in een papieren bootje waarin ze zelf zitten. Af en toe gooien ze hun anker uit. Als ze langs een terrasje lopen of als ze een mooie vrouw tegen komen. Af en toe zingen ze een zeemanslied.

Merlijn de tovenaar
Wanneer de echte Merlijn de tovenaar over je festival loopt kijken de kinderen verbaasd op en de volwassenen zijn nieuwsgierig naar zijn toverkunsten. Hij doet vreemde dingen en spreekt soms een raar taaltje. Toverspreuken, latijnse begrippen, koeterwaals, het is niet altijd te begrijpen maar één ding is zeker…. Het is wel soms onwaarschijnlijk! Hij kan soms echt toveren. Magie is een onmenselijk begrip!

Gentlemandriver
Wie kent hem of haar niet. Ze doen geen vlieg kwaad… Tot ze in hun auto stappen en veranderen in wreedaardige monsters. Aan de eerste hoek ontstaat al de eerste discussie. Zij wil naar rechts en hij naar links. Hij rijdt en zij leest het plan. Vandaar de herkenbaarheid. Ook het autootje kan veranderen in een agressief beest. Onder zijn motorkap zit een gebit om Jaws jaloers te maken. Hij kan ontploffen en op nog veel andere manieren verrassen.

Tricolore
De tricolore jongens gapen naar alles en iedereen alsof ze een UFO zien.
Ze doen alles tezamen. Ze willen niets missen van wat er mogelijk te gebeuren staat. Gekleed en geschminkt in drie felle kleuren lijken ze op vreemde wezens afkomstig van Mars. Een soort levend schilderij, dat met veel humor uw gasten vermaakt. Inviteer Tricolore en u bent van succes verzekerd. Het publiek zal hen koesteren.

Shopping Lady
Een koppel; zij ‘vol-slank’, hij ‘vol-gzaam’. Zij loopt rond als een volwaardige 'pateekes'-madame, terwijl hij al haar pakjes mag dragen. Soms heeft ze haar hondje 'Fifi' bij zich en dan praat ze met iedereen die ook een hond heeft. Zonder hond wijzigt zij amper haar gedrag, want ze is vooral héél sociaal ingesteld en vindt niemand te min om een praatje mee te maken. Deze grappige act was top of the bill in Antwerpen tijdens de poepzakjescampagne.

The wandrew sisters
The wandrew sisters zijn drie zangeressen die rondlopen op een manifestatie en korte fragmenten zingen uit het repertoire van the Andrew sisters. Ze zijn gekleed in die typische soldatenjurkjes. Ze brengen de sfeer van de jaren veertig tot bij de mensen. Deze act is uitermate geschikt voor bevrijdingsfeesten, fifties party’s, nostalgische thema-avonden maar ook erg leuk op festivals waar ze het publiek amuseren met hun leuke act.


boatpeople
Boatpeople                                                        Shopping Lady                                              Tricolore              

wandrewsisters
Wandrewsisters

ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContact