We hebben méér dan zestig verschillende Levende Standbeelden. Ze zijn verrassend, historisch, fantasievol of juist realistisch, maar altijd: theater op hoog niveau!! Op deze pagina vindt u een keuze uit ons uitgebreide aanbod. Voor een totaaloverzicht kijkt u op levendstandbeeld.nl
bel ons als u iets bijzonders zoekt. Er zijn veel meer mogelijkheden. Ook standbeelden op maat!

Anna Paulowna was koningin der Nederlanden van 1840 Tot 1865. Zij was de vrouw van Willem II en dochter van Tsaar Paul I. Een zeer realistisch & statig beeld op het raakvlak van Nederlandse en Russische geschiedenis.
Bon Appetit Een gelukkige jaren vijftig huisvrouw met het accent op haar taart, thema huiselijkheid, ambacht, patisserie, huisvlijt, gezin.
No Place like Home is hetzelfde tafereel, maar nu met andere backdrop. Op de achtergrond ziet u een jaren vijftig woonkamer, met op tv oorlogsgeweld en een vluchtelingenstroom.
Ingenieur Cornelis Lely is de bedenker van de Afsluitdijk en Nederlandse waterwerken. Tevens had hij een grote rol in de creëren van de Flevopolder. Lelystad is naar hem vernoemd.
De Kwakzalvers is een supergrappige act die het publiek lang vast houdt. De act is sterk in zijn eenvoud. Het betreft een middeleeuwse kwakzalver die poogt een rotte tand te trekken. Meervoudig winnaar! Nederlands kampioen, Belgisch kampioen, 2e bij wereldkampioenschappen, etc.

Elfje is een prachtig, lief, kleurrijk, sprookjesachtig beeld en is heel aantrekkelijk voor kinderen. Zij komt het mooist tot haar recht in een natuurlijke of juist heel kleurrijke omgeving.
Fille les Fleurs brengt de lente mee. In haar prachtige kostuum zitten wel 200 bloemen verwerkt. Zij kan als standbeeld of walkact (met en zonder stelten) worden ingezet. Ze kan iets uitdelen (bijv. rozen met een persoonlijke boodschap).
Venetiaans Carnaval Twee prachtige verschijningen lijken zo weggelopen van een Venetiaans carnavalsbal. Ze worden vaak ingezet als ontvangstact. Waarbij zij aan beide kanten van de entree exact gelijk bewegen. Een prachtige binnenkomer.
Marylin Monroe Deze sexy pin-up is natuurlijk een Amerikaans icoon. Met haar vrouwelijke charmes verleidt ze elke man!

Barok in BronsJheronimus BoschMosselmanWat schaft de pot?

Barok in Brons is op iedere plek in hun element. Op hun sokkel of als animatie act tussen de gasten. Zij spelen een frivool spel van fraaie bewegingen en non-verbale interactie.
Rembrandt de grootste kunstenaar die Nederland ooit gekend heeft, symbool van de Gouden Eeuw.
Jheronimus Bosch ging de geschiedenis in als ‘den duvelmakere’ (de schepper van duivels) en als schilder van satirische voorstellingen. Hoewel hij al tijdens zijn leven beroemd was, is er vrij weinig over hem bekend. Maak nu kennis!
De Mosselman is een prachtige replica van het oorspronkelijke beeld in Yerseke. Compleet met lieslaarzen en z’n mand gevuld, laat hij de oude kunst van het mosselvangen zien.
'Wat Schaft de Pot?" Een echtpaar aan tafel, een mysterieus dampende pan, maar liefst drie lege borden en een lege stoel. Wanneer vrouwlief opschept blijkt het hun lievelingskostje te zijn! Of hun gast hier ook blij van wordt? Wie schuift aan? Wie tast toe? Eet smakelijk!

TerraHet Stenen SprookjeTwee emmertjes water halenBallerinaHet Bankstel

Terra; in schijnbaar levenloos gesteente smeult een onbevredigd, innerlijk vuur: gesmoorde emoties dringen door de gestolde lava naar buiten.
Begeleid door imponerende muziek naderen Zarrates & Pisar het publiek. Menigeen wijkt uit... Wie blijft kijken en hen volgt, zal Het Steenen Sprookje horen en uiteindelijk begrijpen waar hun stenen hart naar zoekt.
Twee emmertjes water halen is een plaatje. De oudhollandse dame staat bij haar prachtige put die echt gevuld is met water.
De Ballerina staat bewegingsloos op haar sokkel. De muziek start en langzaam komt de Ballerina tot leven. Ze beweegt, ze danst.
Het Bankstel is een wonderlijke combinatie van living statue en bewegingstheater. Het Bankstel kijkt, praat, fluistert, roddelt, kietelt en zingt.

PaljasFrozenChocopietjeVliegensvlugGroen

Paljas weet zich in werkelijk iedere houding te wringen om - met succes - een lach te ontlokken aan zijn publiek. Hij doet zijn naam eer aan!
Frozen is ijzig, stil, abstract, fris, gracieus; een absolute streling voor het oog.
Chocopietje is om op te eten! Precies als echte chocola... Je mag er best aankomen want je krijgt geen vieze handjes!
Vliegensvlug, druk. druk, druk. Deze stewardess heeft een merkwaardige kijk op serviceverlening. Hyperactief, maar kordaat volgt ze haar eigen gebruiksaanwijzing. Zij ziet in elke uitdaging een kans als zij niet al druk doende is met totaal andere belangrijke zaken.
Een man met een heldere blik,niet van zijn stuk te brengen, zijn gezicht strak in de plooi. Op twee meter hoogte is het leven eenvoudig te overzien en is hij iedereen een stap voor. Groen! is onconventioneel en gretig op zoek naar zijn grenzen.

Meer Levende Standbeelden vind je op: www.levendstandbeeld.nl

Steltentheater.com

 


 

 

ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContact

 

 

262px