La Donna Musicale
Zoekt u een top-zangeres op 4,5 meter hoogte met een live-pianist én kroonluchter onder in haar baljapon? Dat is La Donna Ideale! La Donna als komische opera-diva en one-woman-theater. Vanaf solo tot en met compleet orkest. Van korte openings-act tot uitgebreide show. Zij steelt de show van kerktoren tot balkon, van concertzaal tot weiland, van hoog tot laag, van jong tot oud. Haar enorme repertoire varieert van opera tot volksmuziek uit vele landen en van musical tot een speciaal voor u gecomponeerd lied.
Een selectie uit de mogelijkheden:

Topera: Een echte theatrale opera act! Haar jurk is grotesk en op haar hoofd heeft ze een grote pruik. Als een echte klassieke diva zingt zij prachtige aria's en musical repertoire terwijl een pianist onder haar rokken de sterren van de hemel speelt...

Standup Opera: Een afwisseling van hilarische grappen en meeslepende aria's uit de opera Orfeo van Gluck. Quirine Melssen toont het publiek de drijfveren van de drie hoofdrollen die zij overigens ook zelf vertolkt.

Vesuvia: Begeleid door accordeon en cello zingt La Donna prachtige Napolitaanse liederen en meeslepende, prikkelende composities van onder andere Rossini, Verdi en Nino Rota.

La Donna Ideale: Een top-sopraan in een wervelend muzikaal verhaal over ieders zoektocht naar de ideale partner. 'La Donna Ideale' is echter geen veilig rondje bekende aria's. Met absurdistische en ronduit hilarische taferelen zet zij haar opera-act op eigenzinnige wijze neer. Ook betrekt ze het publiek actief in haar queeste. En waarom ook niet? De ideale man kan immers ook in het publiek zitten!

Website: www.quirinemelssen.nl
La Donna Musicale - Topera
a Donna Musicalea Donna Musicalea Donna Musicalea Donna Musicalea Donna MusicaleLa Donna Musicale

 


 

ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContactFacebook