Acrobatiekact: Een ambitieuze schoonheid met een partner van wie het allemaal niet zo hoeft. Spectaculair balanceren met verrassende intermezzo’s, subtiele chantage en blindelings vertrouwen... (bijna dan!). Dit alles in deze komische act van hoog niveau, boordevol temperament en passie. Met incidentele participatie van het publiek.
Boris & Tasja: Onder begeleiding van de vriendelijke, oubollige Olim Nikolai, dansen twee iets te ondeugende chimpansees. In deze zinsbegoochelende act wordt op kolderieke wijze de ware aard van stijldans onthuld. Verbazingwekkend en vertederend komisch met Jonny als Olim Nikolai en Gina als de twee chimpansees!
Silla Sensuel
Een verleidelijke acrobatische tango waarin Duo Gi-Jo een perfecte balans bereikt tussen kracht en sensualiteit. Een gepassioneerd duet op en rond een stoel. Duur ca.10minuten.

Alle acts kunnen op verschillende plekken worden gespeeld en zijn geschikt voor jong en oud. Op aanvraag en in overleg kunnen diverse animaties op maat worden verzorgd voor feesten en evenementen.Boris & Tasja                                                  Acrobatiekact                                                   Silla Sensuel                

ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContact