Frank

Kunst: klaar terwij u wacht!
Frank schildert op lokatie digitale kunstwerken voor en mét het publiek. In Frank's onnavolgbare stijl ontstaat er razendsnel een schilderij op een groot projectiescherm, door Frank al pratend voorzien van uitleg en commentaar. U mag praten, roepen, SMS-en, op- of aanmerkingen maken en overleggen met Frank. Ook dít kan zomaar in het schilderij zichtbaar worden. In amper tien minuten krijgt u een compleet kunstwerk dat naar u wordt gemaild, ter plekke wordt afgedrukt op A 3 -posterformata, of wordt gestreken op een T-shirt.
De toekomst van visuele communicatie in een maximale tijdsperiode van drie à vier uur, zowel binnen als buiten uitvoerbaar, inclusief alle digitale apparatuur. Het enige dat Frank nodig heeft is een plek om met u zijn creativiteit te delen en kunst te maken: "klaar terwijl u wacht".
Allerlei toepassingen zijn met Frank bespreekbaar: een digitaal gastenboek van uw evenement, de uitbeelding van een thema, een geschilderde agenda of conclusie op uw congres, een verrassende opening, een bijtend commentaar.
Hieronder een voorproefje van zijn werk met afbeeldingen en video. De video is versneld.

Frank Los: "Kunst Klaar terwijl u wacht!"Frank Los: "Kunst klaar terwijl u wacht!"

Karikatuurtekenaar/dichter
Heeft u wel eens een optelsom gezien van een karikatuurtekenaar, een plezierdichter en een stand-up comedian? Dan moet u Frank eens zien. Hij lijkt wel niet helemaal goed snik, maar ondertussen weet hij precies wat hij moet doen om zijn publiek te vermaken.
De rode draad in zijn act vormen de tekeningen die hij in drie minuten maakt. Hij gaat steeds op zoek naar nieuwe "slachtoffers". Daaromheen kan er van alles gebeuren. Als een geleid projectiel weet hij zijn publiek, al improviserend, te raken.
ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContact