SINTERKLAAS-VOORSTELLINGENHet Koekjes Mysterie
Sjef Kok heeft speciaal voor de Sinterklaasdagen zijn jongleershow aangepast. Ze komen als twee Zwarte Pieten langs om jullie Sinterklaasfeest op te vrolijken! Ook zo'n trek in zelfgebakken pepernoten? Spelers: 2; speelduur: 45 minuten.

Sinterklaas redt DieDrie
DieDrie wil beroemd worden. Kan de Sint hen helpen? In deze speciale Sinterklaas voorstelling kijken we met z'n allen vol verwachting uit naar de komst van Sint en gaan we lekker zingen, lachen en dansen. Het is toch feest zeker?!! Spelers: 3; speelduur: 30-60 minuten.

Peter Hansen
Peter brengt een goochelshow vol Sinterklaas-trucs. Ook de kinderen mogen meedoen. Soms lijkt het wel of ze beter kunnen goochelen dan Peter! Na het optreden van Peter worden decor en geluid opgeruimd. Dit duurt ongeveer 10 minuten (meestal een welkome onderbreking voor de allerjongsten).
Spelers: 1; speelduur: 45 minuten.

BLUP
Een kleurrijke voorstelling gebaseerd op het boek 'de mooiste vis van de zee". Guppie gaat samen met zijn opa op zoek naar Regenboog, de mooiste vis van de zee. Hij zou zo graag één van zijn schitterende schubbetjes willen hebben, niet voor zichzelf maar voor zijn opa. Opa is al oud, een beetje kaal en versleten en hij zou zo graag nog even willen schitteren zoals vroeger. Maar het mooiste visje van de zee wil niet spelen en niet delen. Als hij daardoor in de problemen raakt, komt er verandering in. Spelers: 1; speelduur: 40 minuten.

Micha de Haan
Onze ballonnist maakt er samen met de kindereneen doldwaze ballonnenboel van in afwachting van de Sint. Zullen we allemaal een mijter maken of samen een cadeau voor de Sint? Spelers: 1; speelduur: 45 minuten.

Muizenissen
Muizenissen zijn piepkleine problemen. André de poppenspeler heeft vreselijk trek in een lekker hapje. Zijn maag rammelt van de lekkere trek. Piep, piep! Muizen op zolder. Jasper vraagt André om zich te verkleden als een kat en op jacht te gaan naar een muis.
Na de voorstelling spelen we Sinterklaasliedjes op een draaiorgeltje. De kinderen mogen het ook proberen!
Spelers: 1; speelduur: 40 - 45 minuten (inclusief het zingen van Sinterklaasliedjes).

Acrobatische Pieten
Echte acrobatische Pieten van topklasse! Ze brengen een 10 minuten show met muziek en doen bovendien wat acrobatiektrucs met kinderen. De pieten spelen tot 12 shows per dagdeel! Spelers: 2; 4 x circa 40 minuten.

Pieten op Hoge Poten
Deze pieten zetten alles op stelten. De Hoge Poten Pieten lopen rond om spontaan kleine shows te geven en vermaken de gasten met dansjes, zang en toneelstukjes. Spelers: 1 of 2, speelduur 3 x 30 minuten

MUZIEK

Sinterklaas, Eefje en de Fee: een complete Sinterklaasmusical
Eefje heeft al een paar dagen geen cadeautje in haar schoen gehad van de Sint . De eerste keer dacht ze dat ze stout was geweest dus ze ging extra haar best doen en harder en nog harder zingen maar........ geen cadeautje. Als Eefje haar vrienden en vriendinnen spreekt blijken dat zij ook geen cadeau's te hebben gekregen! Wat zou er toch aan de hand zijn? Ze gaat op onderzoek uit en ontmoet de Fee van het Heden, een gemene fee. Deze fee was vroeger een goede fee maar heeft ooit een keer geen cadeautje gekregen. Zij is daardoor boos en verbitterd geraakt. Zij heeft ervoor gezorgd dat Sint en zijn Pieten het hele Sinterklaasfeest en alle kinderen vergeten zijn en dat niemand meer cadeautjes krijgt!
Eefje moet helemaal terug in de tijd om met de fee alles recht te zetten en ervoor te zorgen dat de Sint en zijn Pieten zich alles herinneren. Cadeautjes horen immers bij het grote feest?
Een spannend avontuur! Lukt het Eefje alles op te lossen? Wij verklappen jullie dat er een mooi einde is en dat de kinderen bezoek krijgen van de enige , echte, goedlachse en vrijgevige Sint Nicolaas!
Spelers: 5, speelduur 45 minuten.
 
Duo Pepernoot
Twee muzikale Pieten, op bas en accordeon, zingen er samen vrolijk op los! Ze brengen de bekende Sinterklaasliedjes, maar zeker ook andere liedjes voor kinderen, groot en klein. Zoals "In de maneschijn" en "Bob de Bouwer". Het kan echt een gekke boel worden want Duo Pepernoot is écht interactief met het publiek. Ze spelen akoestisch, maar kunnen ook versterkt (tegen meerprijs) op een podium. Spelers: 2, speelduur 4 x 30 min.

Het Pieten-Combo
Drie swingende Zwarte Pieten hebben de vertrouwde Sinterklaas-liedjes in een nieuw, flitsend jasje gestoken! Een prima start van uw Sinterklaasfeest of muzikale finale bij het uitdelen van de cadeautjes. Spelers: 3, speelduur 45 minuten.

Pieten Funfare
Drie Pieten die netjes in een rijtje lopen? Met af en toe een raar dansje, sprongetje of iets nog gekkers? Die ook nog heel mooi op allerlei instrumenten spelen? En ook nog eens alle Sinterklaasliedjes prachtig kunnen zingen? Het lijkt de Funfare wel! Maar dan in de rol die ze het liefste spelen: als gekke Pieten. Heel dynamisch en muzikaal. Heel interactief, leuk voor kinderen, grappig voor ouders. Heel flexibel en dus goed in te passen in een evenement. Bijvoorbeeld als de Sint een bedrijf bezoekt verzorgen de Funfare Pieten het voorprogramma, halen ze Sint binnen en begeleiden ze de samenzang! Er zijn natuurlijk nog meer unieke mogelijkheden. We bespreken ze graag! Spelers: 3, Speelduur 2-4 x 30 minuten.

Trio Strooigoed
Twee Musical-Pieten en hun pianist zingen de pannen van het dak in een echte Sinterklaas-meezingshow van 30 à 40 minuten. Iedereen zingt toch mee? In de toegift strooien de Pieten gul en wordt Sint Nicolaas feestelijk en muzikaal onthaald. Spelers: 3, peelduur 30-40 minuten.

De Pieten Popstars
Ze zijn al druk aan het oefenen voor hun spetterende Pieten-Popstars-Popconcert in Nederland! Een te gekke show die bol staat van de coolste nieuwe en oude Sinterklaasliedjes aangevuld met de beste kinderpopliedjes. En de Pieten voegen hun eigen pepernoten-smaakje toe aan de nummers.
De Pieten-Popstars beginnen met een echte “warming-up” zodat je heerlijk met ze mee kunt swingen en zingen! Oh ja, en je kan ook prijzen winnen als je meedoet met de spelletjes, maar dat merk je vanzelf wel! Spelers: vanaf 3, speelduur 45 minuten.

Het Zwarte Pietenorkest
Alle bekende Sinterklaas-liedjes passeren de revue. Zing en dans mee met deze vrolijke muzikanten. Een akoestisch -, 4-persoons, gekostumeerd en geschminkt looporkest. Spelers: 4; speelduur: 4 x 45 minuten.

De Buikorgel- of de Muziek-Zwarte Piet
De keuze is aan u. Met buikorgel, gitaar of accordeon laat hij de vrolijke Sinterklaasliedjes horen. Spelers: 1; speelduur: 4 x 30 minuten.

MOBIELE SINTERKLAASACTS EN ANIMATIES

Sinterklaas en Zwarte Piet • Acrobatische Pieten • Ballonnenpiet • Zwarte Piet op Stelten • Jongleer- of Eenwielfiets-Zwarte Piet • Gedichten-Piet • Standbeeld-Piet • Zwarte Pieten Schminkstand • Zwarte Pieten Diploma • Sinterklaas Knutselhoek • Schoenpoets-Zwarte Piet • etc.

 

Klanten van Artiesten en Evenemeneten Stef Arntz ontvangen geregeld per email informatie over nieuwe acts en speciale aanbiedingen. Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meldt u dan hier aan via dit formulier.


Nieuwsbrief ArtiestenZoekThemaAgendaEmail