Pasen 1 + 2 april 2018

cherubijntjes, paasbroedbak, eggs on wheels, paasnest

Nest-ei
Een 'vogelvrouwtje' deelt haar trots met het publiek vanuit haar ronddraaiende nestje. Maakt het ei geluid? Luister maar even...
Hier, krijg je een veertje van me. Speelt 3 x 40 minuten en heeft een stroomaansluiting nodig voor het ronddraaiende nest.

Witte Duifjes
Een mooie, vrouwelijke, sierlijke en  bovenal opvallende steltenact. Deze betoverende sneeuwwitte vredesduifjes versterken elkaar als duo en vullen elkaar prachtig aan. Ze passen prachtig in een winters landschap.

De Paas-Attractie
Kijk mee hoe de kuikentjes uit het ei komen! Een leuke opzet met een aantal broedbakken en warmtelampen waarmee de eitjes uitgebroed worden. U ziet de kleine kuikentjes van kippen, ganzen en eendjes. Uitleg en begeleiding krijgt u van de paashaas en natuurlijk krijgt u een paaseitje mee (tegen meerprijs).

De Paasboerderij
Een mini-boerderij met huisje in het voorjaar. In het huisje ziet u de kuikentjes en broedbakken zoals bij De Paas-attractie. Daarbij krijgt u De Voorjaars-Wei, een met kleine hekjes afgezette speelplek met daarin lammetjes, kleine geitjes, jonge konijntjes, cavia's en andere kleine dieren. Het geheel staat weer onder deskundige begeleiding (desgewenst in Paashaas-kostuum). De kinderen mogen de dieren aaien en ook staan de manden met paaseitjes weer als presentje klaar (tegen meerprijs).

Eggs on Wheels en De Paas Eggspress
Een Paashaas trekt een grote mand op wieltjes door de straat of het winkelcentrum. In de mand levende kuikentjes en choco-paaseitjes als presentje voor de kinderen. Bij de Paas Eggspress is het zelfs een paardje dat dezelfde mand met daarin ook de Paashaas voorttrekt. Ook hierbij worden paaseitjes (tegen meerprijs) uitgedeeld en de kinderen mogen een kijkje bij de kuikens nemen.

Het Paasnest
Het paasnest van Party Arts is een grote met roze pluche beklede mand omzoomd met voorjaarsbloemen (gele narcissen), waarmee de kinderen of ouders mogen proberen met een vangnetje chocolade-eieren te vissen. Een leuk spelletje onder begeleiding van het paas-meisje. Een lieve dame maar met grote, roze, pluche paashaas-oren!

paashazenlooporkst, eiermanetje, gulle paashzen, paashaas op stelten, tik tik een eitje

Paashazen-Looporkest
Vier muzikale paashazen verhogen als looporkest de paasvreugde met toepasselijke muziek tijdens een dagdeel van 4 uur met 4 x 45 minuten.

Paashaas op stelten
Een levensgrote, 2,5 meter hoge paashaas op stelten met komische animaties (en – indien gewenst - het uitdelen van paaseitjes). 4 x 30 minuten tijdens een dagdeel van 4 uur.

Het Eiermannetje
Gemaakt van honderden eieren in vrolijke kleuren begroet het Paasmannetje iedereen enthousiast  en deelt paaseitjes uit. Ei ei, het Eiermannetje hoort erbij!

Haasje over
Deze twee acrobatische paashazen maken het winkelcentrum onveilig met hun acrobatische toeren.

Compleet paashazenfestijn
Twee acrobatische paashazen, één paashaas op stelten, één gulle uitdeel-paashaas en een luchtige paashaas (ballonnenmodelleur als paashaas) die een middag lang de boel op stelten zetten.

Schminkstand met 2 paashazen
Deze lieve paashazen schminken zoveel mogelijk kinderen. Ze voldoen aan de vele wensen van de kinderen. Bijna alles is mogelijk!

Gulle paashazen
Deze paashazen huppen vrolijk door de straat en delen paaseitjes uit aan het publiek.

Paashaas met gele suikerspinnen
Deze paashaas kan wel een heel bijzondere kunstje. Hij draait een heerlijke lekkernij voor de kinderen, met een speciaal paastintje. Wie zal er niet smullen van deze gele paas-suikerspin.

Tik Tik een Eitje                                         
Paaseieren verven. Twee Paashazen gaan met de kinderen de eieren voorzien van de mooiste creaties. Is het klaar nemen de kinderen het kunstwerk mee naar huis. Ook maken ze eierdopjes en zijn kleurplaten.

lotus ladis, wensfee, micha, henk arnoldus, bloemenelfjes, tuinmannen

De Bloemenelfjes
2 muzikale elfjes (met tenor-saxofoon) spelen rond, delen uit en dagen uit: een interactieve, vrolijke animatie act met een levendig voorjaarsgevoel!

Henk Arnoldus
Onze lopende komische goochelaar die overal setjes van circa 15 minuten speelt en dan weer doorloopt. Veel interactie met het gehele familiepubliek en uit zijn goocheltrucs komen... paaseieren!

Voorjaarsfee
Deze met narcissen versierde voorjaarsfee op stelten laat alle mensen een lente-wens doen. Ze laat uw wensen uitkomen met behulp van glitterstrooisel. Ze geeft ook narcisjes cadeau.

Micha de Haan
Onze ballonkunstenaar. Maar ditmaal maakt hij paashazen op reuzenformaat die de kinderen als presentje mee naar huis krijgen.

Lotus Ladies
De Lotus Ladies zijn 1 tot 4 prachtig aangeklede steltloopsters in bloementenue. Een prachtige visuele verschijning met 3 x 30 minuten in 4 uur.

Duo Rozestraten en Rozestraten
Duo Rozestraten & Rozestraten zetten als komische voorjaars-tuinmannen op diverse plekjes "de bloemetjes buiten". Pardoes starten zij met een tuinaanleg op uw lokatie of in uw winkelcentrum ! Aan de kinderen en hun ouders wordt niet alleen gevraagd ook even de handen uit de mouwen te steken maar het duo geeft ook gevraagd en ongevraagd advies over uw tuin. Wij adviseren u echter deze adviezen niet op te volgen! De zaden en plantjes worden tijdens de act aan het publiek uitgedeeld. Tevens beschikbaar in komische kabouter-uitvoering.

Moederdag 13 mei 2018

De Hartensteltloper
Steltenloper in hartjeskostuum gaat rond op uw evenement en presenteert voor moederdag op charmante wijze een roos aan alle dames.

Lotus Ladies
Twee prachtig aangeklede steltlopers in bloementenue. Een mooie visuele verschijning.

De Moederdag-fotograaf
Het ultieme moederdag cadeau: een mooi portret van vader en kinderen. het Photografisch Atelier legt uw klanten vast in een mobiele fotostudio: als filmster, nostalgisch, in sixties/seventies stijl, glamoureus, of gewoon zoals ze zijn. Ze krijgen de foto direct mee! Eventueel kunnen tegen geringe meerprijs de foto's worden voorzien van een wens, uw logo of of datum of......

Glasgraveuse Alie
Professioneel glasgraveuse, graveert op glazen voorwerpen (van een parfumfles tot een glazen vaas) een toepasselijke groet, uw naam of felicitatie aan moeder.

Pigalle
Dit muzikale, mobiele, akoestische duo bestaat uit 2 heren met 2 x accordeon + zang met nederlandse liedjes, divers repertoire én hun specialiteit in franse liefdeschansons en vrolijke parijse terrasmuziek. De heren gaan daarbij letterlijk op de knieën voor de winkelende moeders om een chanson-serenade te brengen.

De Zingende Boeketten
De Zingende Boeketten brengen vrolijke, romantische en dwaze flower-jazz. Hun repertoire is een bloemlezing uit bekende jazz-standards van onder anderen Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en The Andrew Sisters plus een speciale "moeder"-serenade in een dagdeel van 4 uur met 4 sets van 35 minuten.

De Lentekoningin
De Lentekoningin komt met een prachtige bloemenjurk en speciale, korte lenteverhaaltjes voor kinderen en moeders. Bovendien zingt zij en maakt er muziek bij op sopraan-saxofoon. Aan het eind van elk verhaal met liedje komt er voor de dames met een knipoog naar Moederdag een voorjaarsbloem als cadeautje te voorschijn.

De Bloemenelfjes
2 muzikale elfjes (met tenor-saxofoon) met een vroijke aubade aan alle moeders. Verrassingen, animatie en muziek in een dagdeel van 4 uur met 4 sets van 30 minuten.

Voorjaarsfee
Deze met narcissen versierde voorjaarsfee op stelten laat de mensen een lente wens doen. Ze laat de wensen uitkomen met behulp van glitterstrooisel. Ze geeft ook narcisjes cadeau.

De Hartensoldaat
Deze kunstzinnige actrice presenteert u een lieve, mooie act voor alle aanwezige moeders met haar Hartensoldaat. Op het grote draagbare hart kunnen hartenwensen voor de moeders geprikt worden (ook het publiek mag dit doen). Party Arts feliciteert alle winkelende dames en brengt de wenskaartjes over in 4 sets van 30 minuten in een dagdeel van 4 uur.

Nieuwsbrief ArtiestenZoekThemaAgendaEmail