Op deze pagina vindt u ons overzicht van artiesten met acts die uitermate geschikt zijn voor mensen met een verstandelijke beperking. Met vrijwel alle artiesten hebben we speciale extra voordelige instellingsprijzen afgesproken. We bieden voor vrijwel iedere gelegenheid en voor vrijwel ieder niveau een act op maat: van belevingstheater, variété, comedy en circus tot muziek, dans en snoezelmuziek.
Heeft u ook interesse in ons reguliere aanbod met meer dan honderd groepen? Kijk dan op onze andere webpagina's. Voor meer vragen en prijsinformatie en beschikbaarheid kunt ons telefonisch bereiken via 020-6252198 en info@stef-arntz.nl

Circusinstuif en workshops
Een circusproject met een scala aan acts uitgevoerd door de clienten zelf en allerlei activiteiten daar omheen. Optredens van acrobaten en koorddansers en van jongleurs tot goochelaars en werk van ouvreuses en kaartverkopers tot popcornbakkers en tentenbouwer.

circus workshops

In een meerdaags circusproject onder leiding van professionele artiesten leren de clienten het circusvak én studeren een echt nummer in. Het doek gaat op, de tent zit vol. De voorstelling voor écht publiek gaat beginnen.

Voor allerlei niveau's en diverse handicaps zijn er aangepaste workshops beschikbaar. De workshops met begeleiding van echte artiesten zijn gericht op het daarna zelf uitvoeren en presenteren van een echt nummer of voorstelling. Er zijn een- of meerdaagse workshops op het gebied van goochelen, jongleren, poppen- en marionettenspel, toneel en comedy, dans, steltentheater (!) , liedjes schrijven en zang, muziek- en orkest workshop.


Muziek
Zanger/gitarist Leo de Vlieger maakt een feestje met uw clienten. Zing, klap en dans mee op alle bekende hits en Nederlandse meezingers en beleef een optreden vol echt muzikaal plezier.

Wat een grote bloempot vol mooie bloemen. Het wordt nog leuker als er muziek uitkomt en 2 zingende bloemen tussen zitten. De Zingende Boeketten zijn erg geschikt voor elke entree, ontvangst, of zo maar tussendoor met hun vrolijke verschijning en “bloemen”-liedjes.

Leo de Vlieger, Zingende Boeketten, Henk Arnoldus,

Theater
Henk Arnoldus
raakt in “Een Koffer vol Trucs” verstrikt in zichzelf en zijn eigen goochelkunstjes. In een aangepaste goochelvoorstelling voor midden- en hoger niveau laat Henk de geheimen van de goocheltrucs zien. Dikke pret. Snapt u het nog? Gelukkig maar, want Henk is zelf eigenlijk het meest verbaasd dat er een truc is gelukt !

Lotus Ladies en Heart of Diamond
Bij de liefste steltentheatergroepen van Nederland gaan wandelende bloemen open en bloeien, kunt u dansen met de veelkleurige regenboog (mét springstelten act en didgeridoo-speler) en kunt u hele grote vlinders zien vliegen.

Harrie Harrewar is met zijn antieke spullenkar de baas van de eenden en de hondjes. Of is het eigenlijk andersom? De hondjes lijken wel slimmer dan Harrie! Zij nemen de hele voorstelling over en Harrie loopt achter het geharrewar aan. Als dat maar goed afloopt!
Als je bang voor honden bent is dit je kans om daar vanaf te komen want Tara is niet alleen de slimste maar ook de liefste hond die er bestaat.

Sjef Kok is een wereldberoemde kok die speciaal voor jullie zijn geheime , lekkere koekjesrecept komt bakken. Als hij zijn oventje aansteekt gaat er van alles mis. De pollepels en pannen vliegen door de lucht. Het lijkt wel een jongleur. Gelachen zal er zeker worden maar van die koekjes is niets terecht gekomen....of toch wel ? Zullen we nog eens in de oven kijken?

Feestfotograaf, micha de haan,

Animatie
Een echte virtuoos op zijn gebied is ballonkunstenaar Micha de Haan. Een auto waar je samen in kunt zitten? Een reuzenteddybeer zwevend in de lucht? Een ballon van 1,5 meter waar allemaal cadeautjes uitkomen? Of “gewoon” je favoriete tekenfilmfiguur op ware grootte of enorme hoed met brandende lampjes er in. Micha maakt het.

Wim nomet zichzelf De Feestfotograaf omdat zijn foto's altijd zo leuk zijn. Je mag je bij hem verkleden als popster, koning of koningin, kapitein en wat je maar wilt. Kijk maar eens wat hij bij zich heeft. En je krijgt de foto al na 1 minuutje als cadeautje mee om aan iedereen te laten zien. En die kan ook op je computer gezet worden of die van de instelling of van je ouders.

Loop je mee met de parade? Het heet de Ganzenfanfare en je hebt nog nooit zoiets geks gezien. 12 à 14 gedresseerde ganzen met de tambour-maitre voorop en de trommelaar achteraan en die doen of ze een hele fanfare zijn.
In de pauze mag je komen kijken hoe de ganzen hun veren poetsen, in bad gaan, met elkaar kwekken en eten.

ganzenfanfare

We hebben nog veeeeel meer artiesten voor mensen met een verstandelijke beperking dus als je iets wilt weten moet je gewoon maar even bellen of je vragen stellen per email.ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContactFacebook

Entertainment voor mensen met een verstandelijke beperking