Culinair Entertainment

dutch jugglercirq'aurantSuikertanteBalsamico

Dutchjuggler
De Dutchjuggler speelt Cirq'aurant Oneman show in het leukste popup restaurant van Nederland! In deze spetterende show speelt de Dutchjuggler: chefkok, ober én de klusjesman. In het Cirq'aurant is plaats voor één gast en zodra deze plaats bezet is, zal het voltallige personeel alles in het werk stellen om het de gast zo goed mogelijk naar de zin te maken. Een lekker drankje… Een voorgerecht met meerdere sausjes … Een hoofdgerecht…. of toch maar een voorverpakte maaltijd …… In ieder geval zal het de gast aan niets ontbreken ! Of de Sjef nu de borden op stokken laat draaien, met de preien gaat gooien of met de ingrediënten gaat jongleren, deze show staat garant voor een dosis humor én actie van de bovenste plank. Een gepeperde komische jongleershow van begin tot eind !

SuikerTante
Wie kent haar niet? De altijd gezellige Jannie. In haar roze jurk en met haar blonde haren verovert ze menig hart. Haar openheid en vrolijkheid is echter soms ook haar valkuil. Maar ze is altijd in voor een praatje. Met haar suikerzoete caravan reist ze over de hele wereld om mensen te voorzien van een heerlijke suikerspin op haar terrasje. Wat dacht u van de Popspin, Discospin, Tropicalspin of Winterspin? SuikerTante is niet zomaar een suikerspinkraam. Het is entertainment met een suikerspin. Gezelligheid staat op de eerste plaats en uw suikerspin wordt geserveerd op het gezellige terrasje die bij de caravan staat.

Trio Balsamico
Muzikaal trio met 3 heren in kokskledij pittige stemmen en gitaar, een sax en een sousafoon. Lekkere muziek met ritmische gekruide noten. Van oerHollands tot soepel Zuid-Amerikaans. Van een Pikketanussie tot Tabacco y Ron. Van Pop en Jazz tot Wereldmuziek. Desgewenst aan tafel dampend geserveerd. Smakelijk eten!

Potten & Pannen

Potten en Pannen
Ga jij even lekker uit je (bak)plaat! Hier mag wel wat je thuis niet mag! Even lekker rammen op de deksels en met pollepels de bodem uit de pannen slaan!
En het is altijd het gezelligst in de keuken toch? De perfecte theatrale geluidsoverlast of muzikale aanvulling op uw lunch, diner of foodevenement én met komische animatie.
En wellicht krijg jij er ook nog een leuk deuntje uit? Het Nederlands Volkslied, de tune van Studio Sport, When we were young van Adele? Het is even zoeken maar ze zitten er echt in! Samen spelen met je collega's, je vrienden of met je kinderen. Het kan allemaal. (gehoorbescherming kan natuurlijk worden meegeleverd).
En dat alles onder de begeleiding van de komische Zweedse Kok(s) à la de Muppetshow. Mét popcorn én een knutseltafel voor de kinderen? Zeg het maar!
Samen met je collega's nieuwe ritmes vinden onder begeleiding van een professionele percussionist - een half uur durend muzikaal interactief (!) intermezzo door drie percussionisten - een speciale keukenpercussie-workshop voor kinderen met zelf een koksmuts knutselen - een workshop lichaamspercussie, onder begeleiding van percussionist kun je desgewenst op een model of collega of op je eigen partner oefenen... - een gezamenlijke muzikale finale waarin de percussie de basis vormt van een zelf gemaakt lied.

             wat schaft de pot                choco candy       Leo vandewoestijne

Wat Schaft de Pot?
Een echtpaar aan tafel, een mysterieus dampende pan, maar liefst drie lege borden en een lege stoel. Wanneer vrouwlief opschept blijkt het hun lievelingskostje te zijn! Of hun gast hier ook blij van wordt? Wie schuift aan? Wie tast toe? Eet smakelijk!

Choco-Candy
Deze dame is echt om te smullen: Ze is gemaakt van chocola, ze ruikt écht naar chocola op meters afstand en of ze ook naar chocola smaakt?

De Fietsende Ober
Leo Vandewoestijne behoort als voormalig Europees en Amerikaans kampioen eenwielfietsen tot de absolute top van freestyle eenwielfietsers. Hij daagt het publiek graag uit het onmogelijke voor hem te verzinnen en zorgt zodoende op elk evenement voor verbazingwekkend spektakel. Als fietsende ober schenkt hij de koffie, thee of limonade , balancerend op zijn eenwieler met een knikje met zijn hoofd keurig in de kopjes. Gelukkig kan hij heel goed mikken! Suiker en melk erbij? Alstublieft!

       Naranja       Naranja

Trio Naranja
Fris fruitig vrolijk, zoet sappig en een tikkeltje zuur, speels ondeugend en verleidelijk sensueel, kleurig energiek en uitpuilend van speelvreugde, feestelijk geurend naar zomerse sinaasappels, dat is: Naranja!
De sinaasappel verkoopster heeft haar beste jurk aangetrokken, want vandaag heeft ze heel speciale sinaasappels in de aanbieding. Ze heeft er twee bij zich van haar teelt "Orange de Luxe" waar ze eeuwen aan gewerkt heeft. Het resultaat mag er zijn: een sinaasappelsoort van wel 1 m 70 cm doorsnee! Wie biedt er meer? Van buiten rond een vrolijk, maar wacht tot dat ie - eenmaal verkocht – zijn sinaasappelschil opent. Van binnen verrast deze speciale teelt met de sensualiteit van supersized fruit!ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContactFacebook

logo