Dutchjuggler

opent Cirq'aurant
Cirq'aurant One-man show in het leukste pop-up restaurant van Nederland! In deze spetterende show speelt de Dutchjuggler: chefkok, ober én de klusjesman. In het Cirq'aurant is plaats voor één gast en zodra deze plaats bezet is, zal het voltallige personeel alles in het werk stellen om het de gast zo goed mogelijk naar de zin te maken. Een lekker drankje… Een voorgerecht met meerdere sausjes … Een hoofdgerecht…. of toch maar een voorverpakte maaltijd …… In ieder geval zal het de gast aan niets ontbreken ! Of de Sjef nu de borden op stokken laat draaien, met de preien gaat gooien of met de ingrediënten gaat jongleren, deze show staat garant voor een dosis humor én actie van de bovenste plank. Kijk nu naar de mogelijkheden om Cirq'aurant ook op uw festival te laten spelen. Een gepeperde show van begin tot eind !

Juggling Challenge
De ultieme uitdaging voor 2016: de DutchJuggler jongleert met wat u hem geeft !
Zij gingen u reeds voor: bekende Nederlandse fabrikanten van kaarsen, bierkratten, dagbladen en wasmachines -!- én de bezoekers van festivals, evenementen en winkelcentra die hem alles toewierpen wat zij bij zich hadden.....tot hun boodschappen en schoenen aan toe.
Als show en podiumact of als mobiele animatie mogelijk. Durft u de uitdaging aan?

variété-act
Van podiumshow tot straatvoorstelling, van mobiele jongleur tot circusworkshop:
de Dutch Juggler jongleert met ballen, ringen, vuurfakkels, kegels, hoeden, diabolo's en voetballen tot …...wat niet?

De Licht-Jongleur(s)

De Dutch Juggler verbaast en vermaakt uw publiek al jonglerend met zijn lichtgevende objecten. De act is solo of duo uitvoerbaar en als rondlopende animatie of als flitsende duo-podiumact met van kleur veranderende clubs (kegels).

animatie
Dutchjuggler kan uw gasten interactief bezighouden. Bij ieder optreden kan hij met zijn jongleerkunsten uw gasten verrassen, verbazen en laten lachen! Het is een van de leukste lopende acts van nederland op dit gebied. Jay verwierf met deze manier van entertainen veel lof tijdens de millenium party's in een groot grieks restaurant. Ook op varende locaties en de chicste feesten van Nederland weet hij zijn publiek te pakken. Na een jaar lang de vaste artiest te zijn geweest in de Baja Beach Club te Rotterdam was het zeker: Dutchjuggler pakt zijn publiek op een bijzondere manier. Ieder thema kan worden verwerkt in de animatie acts van Dutchjuggler.

Straatshow
In de straatshow van Dutchjuggler ziet u alle jongleer-technieken van de 'straatjongleur' gecombineerd met de snelheid van een 'circusjongleur'. Met een ongekende flair brengt hij de diabolo, ballen, kegels, messen en fakkels tot grote hoogten.

Sjef Kok's animatie!
Sjef Kok amuseert uw gasten bij een ontvangst of tijdens het feest. Met zijn kookkunsten verrast hij iedereen. Er is plaats voor verbazing en volop lachen! Deze show gecombineerd met comedie maakt Sjef Kok aantrekkelijk om naar te kijken. Uw eigen thema kan verwerkt worden in de animatie en zo kan de voorstelling helemaal aansluiten bij uw specifieke wensen. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als: 'Gezond lekker eten' of 'afvallen met een glimlach' of 'eerlijke producten' of de presentatie van een nieuw product.

Vraag naar de circusworkshops van Circuskunst.

Meer info: www.dutchjuggler.comjugglin' JaySjef Kok 

ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContactFacebook