La Donna Musicale
Eindelijk een allround coverband die elk feest tot een succes weet te maken! Discover brengt een muzikale mix van jaren zeventig disco tot hedendaagse klassiekers is er voor elk wat wils.
Discover is een professionele band met zes enthousiaste musici die al jaren samenspelen. Deze hechte samenwerking hoor je als geen ander terug in de optredens van deze Funk, Soul en Disco band. Gedreven muzikanten die al jaren in het vak meedraaien en dat is te horen! Superstrakke grooves van de ritmesectie waar je als publiek onmogelijk stil bij kan blijven staan!
De kracht van Discover ligt, naast de muzikale kwaliteiten, in het enthousiasme en plezier waarmee de bandleden elke keer weer het podium opstappen en dit enthousiasme weten zij als geen ander over te dragen op het publiek! Ze spelen de muziek die zij leuk vinden, en dat hoor je! Het repertoire van Discover bestaat hoofdzakelijk uit Disco, Soul en Funk uit de jaren zeventig tot nu. Denk hierbij aan nummers van bijvoorbeeld Chic, Sister Sledge, Stevie Wonder, Chaka Khan, Marvin Gaye e.v.a.
Discover beschikt zelf over een geluid en licht installatie geschkt tot 150 personen. Uiteraard zijn ze ook te boeken voor grotere feesten.


Discover
 

ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContactFacebook