Company Adorabel

Company Adorabel is sinds 2003 een veel geziene gast op festiviteiten in binnen -en buitenland. Company Adorabel brengt kunstzinnig variété & straattheater.

RoddeltantesRendez-vouspizza pronto

The Time Traveller
Gloednieuwe act en wereldwijd straattheater met een "luchtballon". Maar help haar want zij is verdwaald in tijd en ruimte. Lukt het haar -met uw hulp- om de weg terug te vinden? Met 2 zitplaatsen voor extra passagiers! Stap in en vaar mee.

De Roddeltantes: Iet, Wiet en Riet (de vrouw van Piet) zijn een dagje uit. Zij nemen hun Weekend Story's even Privé door. Gezellig bijkletsen, mensen kijken, flaneren. Je weet het niet, misschien vinden ze er nog wel een leuke vent voor Wiet. Zo voorzien de dames voorbijgangers vrolijk van allerhande commentaar en bent u weer snel op de hoogte. 

Rendez-vous is een originele performance die raakt! Een melancholische én grappige animatie. Verlaten, opgehangen als een oude jas, hangt zij eenzaam aan een (verlichte) lantaarnpaal. Ze praat en mompelt wat voor zich uit... totdat er muziek klinkt en ze recht vanuit haar hart 'laat me niet alleen' zingt. (een vertaling van Jaques Brell's, "Ne me quitte pas"). Of tijdens de kersttijd 'It's gonna be lonely this christmas without you'...
Winnaar Nederlandse kampioenschappen Living statue 2013 + 1-e prijs Esthetiek

Petro is bezorger bij Pizza Pronto. Hij is op zoek naar degene die de Quatro Staggioni heeft besteld en balanceert met 28 pizzadozen door de mensenmenigte. Een humoristische interactieve act en binnenkort mét mini-Vespa.

Terra's trotsValentinaTerra

Terra's Trots 'Trotse Rotsen' zijn twee 'stenen' figuren die met hun kinderwagen vol keitjes, hun kleintjes uitdelen aan het publiek. Hierop staan handgeschreven boodschappen, complimenten, leuzen, en dergelijke. Vervreemdend, hartverwarmend, origineel en interactief.
Klant mag kiezen wat erop komt te staan. "Je bent een kei van een..." "Onze rots in de branding!" (jubilaris) "Wij dragen een steentje bij.." "Rotsvast vertrouwen in..." "Keigoed... " Steengoed..." of het kan ook één grote kei zijn met een fijn gedicht.
Wanneer er op een ludieke manier iets oprechts overgebracht mag worden dan draagt deze act graag haar steentjes bij!
Integer, vrolijk en warm. Een meer dan sympathieke act die de mensen een hart onder de riem steekt, een compliment geeft, een speciale en blijvende herinnering... Een gebaar van menselijkheid!

Valentina - Zeg het met een kaartje is een sympathieke mobiele act met een boodschap. Valentina's rok bestaat uit meer dan 50 postkaartjes met mooie teksten. Daar mag je er 1 uitzoeken. Je kaartje kun je schrijven op haar schrijftafeltje dat ze op haar buik draagt. Uit haar hoed tovert ze een postzegel en u kunt het kaartje posten in de brievenbus op haar rug. Het is ook mogelijk een boodschap te sturen aan iemand die je moet missen. Dan vult Valentina een klein hartje met helium en bindt daar je boodschap aan. De ballon vindt zijn weg naar boven. Niet alleen voor Valentijn. Je kunt immers het hele jaar door zeggen dat je van iemand houdt.

Terra is een zeer breed inzetbare act. Origineel als ontvangst. Soms interactief, soms juist als abstracte performance. Dan passen we de performance aan aan de omgeving. De act wordt ondersteund door een intense sfeer van de hoorbare soundscape. In schijnbaar levenloos gesteente smeult een onbevredigd, innerlijk vuur. Een harde korst omhult de bezielde wezens. Gesmoorde, verschillende emoties dringen zich door de gestolde lava naar buiten. Onontkoombaar. Hun verlangen naar het leven woekert in hun versteende dans. Menselijk, als het spiegelbeeld van de toeschouwer. Universeel, als verbinding met hun oorsprong: de aarde.

mosmensBraziliaans carnavalzwevende heks

Het Mosmens is uniek in zijn soort. Hij past perfect in een natuurlijke groene omgeving. Een grasveld, boom of bankje kan al genoeg zijn. De act is erg fotogeniek omdat die één wordt met de omgeving. We kijken meestal naar de mooiste plek. Mosmens kan ook als picknick tafereeltje.

De Champagnedames kunt u inzetten om Champagne uit te delen bij de entree of u kunt ze inzetten als presentatie-dames. De Champagnedames vormen een prachtige verschijning en geven een showelement aan uw evenement.
Braziliaans Carnaval multi-inzetbaar. Als straatperformance dansen zij stralend op hun stelten op salsamuziek en delen bloemenslingers uit. Hiermee haalt u de zomer binnen! Ze kunnen ook geboekt worden in combinatie met een Braziliaanse percussie groep.

De Zwevende Heks lijkt te zweven over de vloer.
We hebben de heks op eenwieler (dan zie je de eenwieler en dat geeft een grappig effect) en we hebben de heks op hooverboard. Het hooverboard is weggewerkt onder de jurk, dus ze vliegt razendsnel tussen de mensen door en vraagt of ze misschien een lekker appeltje lusten...

In de spookjes parade zweven drie spookjes over de vloer. Ze geven licht in het donker. Ondersteund door een soundscape van boooeeeee spookjes geluiden.

spookjes paradeSpookjes paradeSpookjes parade

 www.adorabel.nl

 


 

ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContactFacebook