Mme Sonali
Sonali’s tarot

Trakteren op inzichten en voorspellingen
Trek in een portie mystiek en spiritualiteit? Trakteer uw gasten eens op antwoorden, inzichten en voorspellingen. Sonali’s tarot staat garant voor bijzondere momenten en ontmoetingen.

Wat is tarot?
Het klassieke tarotspel telt 78 kaarten: 22 kaarten met een sterk archetypische afbeelding vertegenwoordigen de grote thema’s uit het leven (Grote Arcana) en 56 kaarten symboliseren gewone personen en alledaagse gebeurtenissen (Kleine Arcana).
Tarot komt van pas bij vragen over liefde, werk, relatie, persoonlijke ontwikkeling, maar ook als middel om inzicht in jezelf te krijgen. Tarot spiegelt datgene van jezelf wat je niet ziet en geeft je een kijkje in je mogelijke toekomst (dat wat je toe-komt).

Serieus en luchtig
Sonali’s tarot-deck is getekend door de tand des tijds. De kracht van deze ervaren lezeres is dat zij de kaarten zo interpreteert dat het tot inzicht en bewustwording leidt. “Je kunt richting geven aan de toekomst als je het vraagstuk of de situatie ontrafelt en bereid bent om naar jezelf te kijken”, verklaart zij met een mysterieuze glimlach.
Tarot kan een gevoelige snaar raken. Maar een ‘consult’ van Sonali hoeft geen bloedserieuze aangelegenheid te zijn. Zij verstaat de kunst om situaties met een grap of kwinkslag een luchtige wending te geven.

Mme Sonali

ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContact