The Rolling Amazons

The Rolling Amazons is het enige gezelschap met dans, animatie, en spectaculaire kostuums op rollerskates!

Quest for Time
Zijn ze op zoek naar avontuur, of op een speciale missie? Deze skaters zijn in elk geval niet van hier. In steampunk stijl rollen ze als wegpiraten hun mysterieuze doel achterna.
Met straattheater en dans op skates creëren The Rolling Amazons met deze act een bijzondere sfeer op ieder evenement. Sprakeloos onderzoekend verkennen deze reizigers alles om zich heen. Rollend door de tijd verbazen ze zich over de kleinste details van de gewoonste zaken. Niets is meer normaal. Laat je meevoeren in het avontuur van deze mysterieuze dames!

rolling amazons gold rolling amazons gold rolling amazons gold

Straattheater en/of dans show
The Rolling Amazons zowel als mobiele animatie plus als showact inzetbaar. In de acht minuten durende dans-act zetten de Amazons een verwonderende choreografie neer. Gebruik makend van rollerskates, originele muziek, bizarre kostuums en subtiele lichteffecten. Het ene moment loopt het op rolletjes, even later vechten ze hun weg naar bestemming. Waar zijn ze naar op zoek? Deze show is zowel geschikt op een plein als op een podium.
Straattheater op skates is al origineel, maar in deze stijl helemaal! The Rolling Amazons zijn zeer geschikt voor evenementen met een groot oppervlakte en/of veel publiek. Door hun snelheid, wendbaarheid en flexibiliteit is interactie met het publiek gemakkelijk. Extra leuk is dat men de skaters niet altijd ziet aankomen. Zoals het publiek zich verbaast over deze vreemde gasten, zo verwonderen de reizende onderzoekers zich over het publiek. En even onverwachts als de Amazons verschijnen en contact maken, skaten ze ook plotseling weer verder op hun onderzoekende tocht.

Freeze for Fun - Een dansante en komische shorttrack op rollerskates
The Rolling Amazons gaan niet over een nacht ijs. Vol zelfvertrouwen betreden ze dan ook het stadion, om zich op te warmen voor de strijd. Het startschot klinkt, maar plotsklaps bekoelt de sfeer. Wie van deze coole dames zal het sterkst van start gaan? Na een wervelende strijd van vallen en opstaan is het ijs gebroken. De atleten smelten samen als een hechte schaatsploeg. De temperatuur stijgt en het plezier keert terug. Wanneer diverse winterspelen de revue hebben gepasseerd is het tijd voor een ijzersterke finaledans. Freeze for fun! En dit is slechts het topje van de ijsberg…

Freeze for funFreeze for fun

Helemaal mooi is de combinatie van straattheater en dansshow. The Rolling Amazons reizen zonder moeite naar deze tijd om uw publiek te verbazen!Op dit moment hebben The Rolling Amazons twee acts op het repertoire, het stoere Quest for Time en als “golden ladies” het feestelijke Strolling for Gold. Daarnaast heeft het Amazons team de nodige ervaring met het ontwikkelen van acts op maat, en het meedenken met en inspelen op de wensen van de klant. Hun originele, dynamische acts zijn dan ook al op vele gelegenheden met succes ingezet.

Zie ook: www.rollingamazons.com


Rolling AmazonesRolling AmazonesRolling AmazonesRolling Amazones

ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContact