Niels Harder - Weirdo of Wonder

Weirdo of Wonder
Een optreden van Niels Harder zit bomvol glamour, komedie en power. Als geen ander weet Niels zijn bruisende persoonlijkheid te combineren met perfect uitgevoerde choreografie. Zijn wervelende shows zitten vol trucs en zijn een visueel spektakel met een enorme 'wow-factor'. Een magische mix die steevast 5-sterren-reviews oplevert. Eén ding is zeker: deze keer zit niet Niels, maar ú met de handen in het haar!
Bekend van TV-programma's: Avro-Tros Zapp De Magische Winkel, Tros Bananasplit en SBS6 De Nieuwe Uri Geller; - De act is geschikt voor iedereen van 5 tot 99 jaar en kan op elke willekeurige locatie worden uitgevoerd; - Niels Harder kan zich presenteren in zowel het Engels, het Frans, het Duits én het Nederlands.
Tijdens zijn stand-up act wordt u getrakteerd op hilarische demonstraties zoals 's werelds meest bizarre kaarttruc, de Danny Snotter 0900-hulplijn en Willem's wonderbaarlijke waterkranen.

Komedie Bingo
In deze spiksplinternieuwe act is iedereen uit het publiek deelnemer aan de knotsgekke Komedie Bingo van Niels Harder. Alle toeschouwers ontvangen een bingokaart, en we kunnen alvast verklappen dat iedereen altijd prijs heeft in deze hilarische show. Maar wat voor prijs? dat blijft tot het laatste moment een verrassing!
Bent u op zoek naar een bruisende en hilarische act waar uw gasten nog heel lang over zullen napraten? Boek dan nu de Komedie Bingo van Niels Harder!  De Komedie Bingo in het kort: Doldwaze act met hilarische prijzen, iedereen heeft altijd prijs, gepersonaliseerde bingokaarten (bijv. met uw eigen logo) zijn mogelijk op aanvraag.

Sensatie tijdens Britain's Got Talent 2017
Niels was een van de grote sensaties tijdens Britain's Got Talent 2017 zoals te zien is op onderstaand filmpje:

Meer info op: www.nielsharder.nl


 

 

Niels Harder - foto's Martin Pluimers en William Rutten (rechts)
                           Foto's: Martin Pluimers                                                                                            Foto: William Rutten

 

ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContact