Chansonnière extra ordinaire
La Sirène laat liedjes, chansons, ballads en standards uit alle hoeken van de wereld samen smelten tot een kleur- en klankrijk geheel. Zij neemt u mee op een meeslepende, nostalgische Tour de Chant. Van een nostalgische rokerige Berlijnse nachtclubsfeer en de cabaret uit de jaren '20/'30 naar de glamourwereld van Hollywood & Broadway met film, televisie en musical-repertoire tot de hartverscheurende hits uit de periode van rock.

La Dietrich
La Sirene is de pocketsize Marlene Dietrich in deze avondvullende voorstelling in nachtclub sfeer. Filmfootage Zij wordt versterkt met oogstrelende en verrassende filmbeelden uit de epoque van Dietrich samen gesteld door Michael Helmerhorst/ Picture search.

De Cadillac
Normaal neemt ze u mee in haar prachtige "Amerikaanse Slee" vandaag licht ze een tipje van de sluier hier op het podium. Een glamoureuze fifties-diva verwelkomt u en toert met u langs de Rue de Memoires, via de Boulevard Of Broken Dreams, langs Memory Lane naar uw plaats van bestemming. Vervlogen dromen en vervaagde herinneringen, gebroken harten en gehouden beloftes, klaagzang en liedjes van verlangen vormen samen een nostalgisch geheel.

La Sirène - All Those Blondes

All Those Blondes
Famous Blondes of the 20th century
Een wervelende show met songs van Mae West, Marlene Dietrich, Jayne Mansfield, Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Dolly Parton, Madonna & the rest of the all-time Blonde Bombshell's! Welk geheim verbindt deze line-up van fabuleuze blondines anders dan hun platina, gouden, peroxide of asblonde haarkleur? Beluister de alles onthullende hartekreten van de beroemde blondines!
In "All those Blondes!" worden intieme ontboezemingen en saillante getuigenissen opgetekend uit de monden van de adembenemendste liefdes-godinnen van het witte doek, eindelijk aan de openbaarheid prijsgegeven.


La dietrich live in het heater

 

 

ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContact