Koffiedames

Bezoekers van het Festival kunnen niet alleen hun oren en ogen de kost geven, de Koffiedames verwennen zelfs het zintuig van de smaak. Onze specialiteit? Wij laten je genieten van heerlijke, verse koffie, die met liefde en aandacht is gezet. Niet snel, maar slow! Hierdoor krijgt de koffie de tijd om op geur en smaak te komen. Dit is het nieuwe catering concept van de Hartendames.
De dames prefereren zuivere koffie en serveren uitsluitend biologische koffie van vers gemalen bonen. Sterke koffieverhalen die de fantasie prikkelen ontbreken tijdens het zetten van de koffie niet. Een specialiteit van de dames waarvoor ze voldoende tijd nemen.
Tijdens het festival schenken we een koffie van Giraffe Coffee “The Blend”. Deze blend bestaat uit Braziliaanse en Ethiopische bonen. Een volzoete koffie met de frisse tonen van bergamot en citrus.
De koffiebeleving is echter niet compleet zonder dat uit het koffiedik de roerselen van de ziel worden beschreven door Sonali. Een Koffiedame met een vooruitziende blik.
De mannen kunnen hun krachten meten tijdens een ‘’draai eens lekker door koffiemaal competitie’’.
Bij het hele ritueel van de koffieschenkerij staat duurzaamheid hoog op het lijstje. Zowel in het werkende bestaan als in het privéleven van de Koffiedames. Het gaat hen niet alleen om de boon, de boer en plukker, maar ook in het onderhouden van duurzame relaties.
Ondanks de zegeningen van Social Media gaat er volgens de dames niets boven een authentieke en ware vriendschap. En… die gedijt nu eenmaal het best bij de gratie van goede gesprekken onder vier of meer ogen.
De koffiedames komen met liefde slow koffie zetten op elk festival, beurs of evenement.
Tot 1000 personen. Zowel op verkoop als op uitkoopbasis.

KoffiedamesKoffiedamesKoffiedames

De Koffiedames zijn een creatie van de Hartendames. Klik hieronder voor een overzicht van hun andere acts!ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContact