Klirr deluxe - "Comedy & Plates"
Twee heren met een innemende glimlach bieden een buitengewoon spektakel met hele gewone attributen. Ron, een charmante gentleman met hang naar perfectie, en Salim, de vrolijke fakir uit India, houden vele borden in de lucht en strijden om de gunst van het publiek. Klirr deluxe verovert de harten van het publiek in een adembenemende variétéshow vol actie met opzwepende muziek, acrobatiek en comedy.
Variabele speelduur (5-45 minuten), voor binnen- of buitenevenementen, midden tussen het publiek of op een podium.
Ook in combinatie mogelijk met ober-animatie, steltentheater, Close-up Magic, mobiele acts of bijvoorbeeld presentatie.

Klirr deluxe

Obers
Een spektakel voor je neus. De eetzaal verandert in één groot podium. Fijne obers met hoffelijke service en volledige toewijding breken het ijs.
Betoverde gasten worden getracteerd op grandioze verhalen, fascinerende vuuractjes, wonderlijke "vinger-acrobatiek", zwevend bestek en fantastisch jongleerwerk. Kostelijke "situation comedy" met gevoel voor detail.

Mobiel
Klirr deluxe brengt ook animaties. Flexibel en precies daar waar het past: bij de lift, in de rij voor het buffet, bij aankomst en natuurlijk de garderobe!

Close up Magic
Of het nou het beruchte balletje balletje is of gewoon een leuke kaarttruc. Ron & Salim goochelen er op los tussen uw gasten. Spanning en sensatie zijn verzekerd als Ron en Salim hun verrassingen tevoorschijn toveren.

Combineer gerust de mobiele acts met de podiumshow "Comedy & Plates".
Klirr deluxe is er dol op! Ze vormen graag de rode draad van uw evenement  en duiken graag her en der op als verassing! Succes gegarandeerd!
Totale speelduur: 20 tot 180 minuten

Klirr deluxe op stelten
Het zijn twee aardige heren op hoge poten, twee entertainers op stelten. Praatgraag en flexibel. Comedy op drie meter hoogte! Waar ze opduiken staan de mensen met open mond en lichten de kinderogen op. Met reuzenstappen voortbewegend is Klirr deluxe reeds van verre een blikbvanger.
Speelduur tot 40 minuten, maximaal 3 maal per dag. 

ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContact